Založ si blog

Čaká nás ešte aj toto v roku 2023 ?

Téma – Svetová zdravotnícka organizácia, ďalej len WHO.

Ide o navrhované zmeny medzinárodných zdravotných predpisov WHO, ktoré by sa mohli ešte upraviť pred ďalším Valným zhromaždením členských štátov WHO v máji 2023. WHO nám otvorene ukazuje, kam smeruje cesta: Do totalitnej dystopie bez základných práv – v mene zdravia.

– Núdzový stav a núdzový zákon by sa mali stať novou normou

– Ľudské práva už nie sú chránené počas pandémie

– Zdravotná diktatúra sa už netrápi kamuflovaním

Generálny riaditeľ by mal de facto neobmedzené právomoci vyhlasovať (a udržiavať) stav zdravotnej núdze. Či sú tieto príkazy naozaj potrebné a opodstatnené, nikoho nezaujíma.

Zároveň získava nové právomoci (v dôsledku toho) nielen jedným ťahom zrušiť základné ústavné poriadky všetkých štátov (deľba moci; zásada legality a pod.), ale aj tradičné ochranné práva jednotlivcov. Jedným slovom:

L‘État, c‘est WHO!“  („štát som ja WHO“)

Ak tieto varovné signály nepoznáte, naozaj vám niet pomoci. Nedá sa jasnejšie ukázať, že WHO už nejde o zdravie ľudstva (čo bol cieľ jej založenia 7.apríla 1948), ale o presadzovanie globálnych obchodných záujmov veľkých farmaceutických a veľkých IT kartelov a v konečnom dôsledku o úplnú kontrolu ľudstva.

Kontrola a rovnováha moci (oddelenie právomocí, zodpovednosť, kontrola zodpovedných), t. j. siahajú po základných princípov demokracie ani stopy!

Doteraz sa základné práva Zákona, ktorým sa vykonávajú medzinárodné zdravotné predpisy stále uplatňovali aspoň na papieri. Podľa pracovnej skupiny WHO by tam už čoskoro nemali byť zakotvené. Opäť sa potvrdili najhoršie obavy nás kritikov WHO zo všetkých krajín!

Jediná dobrá vec: strašidlo je teraz rozpoznateľné pre každého. Rôzne zmeny v článku 3 ods.1 a v článku 12 IGV nemôžu poprieť ani nezainteresovaní politici a štátne médiá.

Malá útecha…

V budúcnosti bude táto klika demokraticky nelegitímnych technokratov rozhodovať o osude ľudí na celom svete. Ako sa to už stalo počas dlhej doby od roku 2020. Generálny riaditeľ WHO a jeho podporovatelia môžu tým natrvalo zrušiť národné ústavy stlačením tlačidla.

Ani štátne orgány, ani občianske organizácie potom nikdy neskončia neopodstatnené pandémie WHO, ani sa nebudú môcť postaviť zbytočným „odporúčaniam“ na odpor.

A ak potom členské štáty implementujú aj „ciele očkovania WHO“, národné ústavy, Norimberský kódex a Pakt OSN o občianskych a politických právach už ľuďom nepomôžu presadiť právo na telesné sebaurčenie. „Vakcínové ciele WHO“ tak de facto dostávajú právne záväzné vojenské rozkazy a budú sa presadzovať rovnako nekompromisne. To isté bude platiť pre „odporúčania WHO“ o povinnosti nosiť masky a testy, o obmedzeniach prístupu a blokáciách, čo sme si za posledné roky zažili.

A povedzme si úprimne: Toto všetko už bola naša globálna realita do značnej miery realizovaná „pod COVID-19“.

Od marca 2020 naši predstavitelia a naše štátne médiá celý tento protidemokratický a protiústavný vývoj „v mene zdravia“ s veľkou námahou ignorujú, ba pokračujú v jeho propagácii. A zároveň sa odvracajú od reality vakcinačných obetí mRNA „očkovaní“. Aj keď tu vlastne ide skutočne o verejné zdravie!

Takže naše zdravie, naša demokracia, naša právna ochrana a náš ústavný poriadok musia byť v budúcnosti úplne obetované WHO (a nenásytným záujmom veľkých globálnych farmaceutických a iných kartelov).

Pokiaľ sa konečne nepostavíme tejto antidemokratickej a protiústavnej nočnej more prichádzajúcej s WHO a to vo veľkom počte so všetkou jasnosťou a odhodlaním!

Vystúpenie z WHO a dôkladné vyšetrenie jej machinácií sú preto nevyhnutné.

 

Poznámka k Svetovej zdravotníckej organizácie – WHO,

ktorú som navštívil v Ženeve vo februári 2019.

WHO nie je v kríze len počas Covidu 19. Najväčším problémom organizácie je jej financovanie, nakoľko pravidelné platby 194 členských štátov klesli na 20% rozpočtu, ktorý tvorí celkovo 5,80 miliardy US dolárov.

Takže vyše 80% už roky finacuje farmaceutický priemysel! Tým pádom bola táto organizácia plne vložená do rúk priemyslu, ktorý samozrejme presadzuje hlavne svoje finančné záujmy. Veľkú rolu tu zohráva GAVI (globálna aliancia pre vakcíny), ktorú financuje najmä nadácia Bil Gatesa. To hovorí za všetko. V minulých rokoch zvýšila svoj vplyv na WHO aj komunistická strana Číny, čo bolo vidno najmä pri voľbe generálneho riaditeľa (Tedros Adhanom Ghebreyesus) v máji 2017. Ten začiatkom covidovej krízy túto problematiku, ktorá mala pôvod práve v čínskom Wuhane, potom dlho zapieral.

Ako sa mohol tento bývalý komunistický káder z Etiópie vôbec stať ochrancom zdravia vyše 7 miliárd ľuďom! To je nehorázne. WHO sa musí buď zamerať na pôvodné ciele načo vlastne bola založená, včetne jej financovania členskými štátmi.

V opačnom prípade treba túto medzičasom koruptnú organizáciu okamžite opustiť!

 

Moje zúčtovanie s WHO v nemeckom federálnom parlamente dňa 12.2.2021

https://www.bundestag.de/mediathek?videoid=7502304#url=aHR0cHM6Ly93d3cuYnVuZGVzdGFnLmRlL21lZGlhdGhla292ZXJsYXk=&mod=mod536668

MIEROVÁ INICIATÍVA SO ZÁRUKAMI BEZPEČNOSTI PRE UKRAJINU A RUSKO

11.12.2023

Predvianočná mierová iniciatíva s medzinárodnými bezpečnostnými zárukami pre Ukrajinu a Rusko. Európske národné štáty musia rozhodovať suverénne a nezávisle o svojej bezpečnosti vo vznikajúcom multipolárnom svetovom poriadku. V posledných rokoch sa ukázalo, že EÚ a jej členské štáty boli príliš slabé na to, aby zabránili agresívnej vojne vo svojom východnom [...]

Povolebná úvaha čo s Európou? Tá musí byť úplne reorganizovaná.

02.10.2023

Európska únia, politická nadstavba kontinentu sa zdegenerovala na mocenský aparát, ktorý má s demokraciou a tým, čo chcú občania jednotlivých štátov, pramálo spoločné. To však nie je všetko. Hranice štátov nezodpovedajú štruktúram, ktoré vyrástli všade. Je čas na úplnú reorganizáciu. Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyen nebola demokraticky [...]

Akú rolu vlastne hrá Ukrajina v Afrike?

09.09.2023

Odkedy Ukrajina existuje ako samostatný štát, od roku 1991, vlády v Kyjeve pozlátili všetko, čo zostalo z dedičstva sovietskej éry. Najmä so zbraňami sa dali dosiahnuť vysoké zisky, ktoré však plynuli do súkromného sektora. To bolo bezohľadné. Musí sa zdať záhadou, že Severná Kórea bola v krátkom čase schopná zostrojiť veľké rakety a dokonca vytvoriť svoje vlastné [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

podolay

Prezident Nemecko-slovenskej hospodárskej únie, poslanec nemeckého parlamentu 2017-2021. Moje blogy budú venované politike, ekonomike, ale aj spoločensky aktuálnym témam a to nielen na Slovensku. -------------------------------------------- Ďakujem za Vaše maily k článkom: pavol@podolay.eu

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 410955x
Priemerná čítanosť článkov: 9132x

Autor blogu

Kategórie